JUTADREN Állokorcos tetőfólia

jutadren

Bármely fém alapanyagú és homlokzatfedő anyaghoz Ajánlott alkalmazási terület: JUTADREN tetőfólia teljes felületű aládeszkázás esetén állókorcos fémlemez burkolatú tetők páraáteresztő, vízzáró alátéthéjjazata. Szerkezeti kialakításából adódóan 8 mm szellőző keresztmetszetet biztosít a fémlemez és az ajzat között. Struktúrált távtartó átszellőztetett és átszellőztetés nélküli hőszigetelésű fémlemez fedésű magastetőkhöz.

Anyaga

Nagy páraáteresztő képességű hordozórétegre (3 rétegű, nagy szakítószilárdságú, polipropilén páraáteresztő tetőalátétfedés) kasírozott polipropilén dombornyomott kócpaplan.

Tulajdonságok

A 8 mm magas domborulatok gondoskodnak a lemezfedés alatti folyamatos légáramlásról, valamint a nedvesség elvezetéséről. A domborulatok különleges elhelyezkedésének köszönhetően a JUTADREN fólia bármely irányban fektethető, ami megkönnyíti a részletképzések kialakítását is.
Tompítja az eső, jégeső okozta zajokat 8 dB-el. A 0,02 m-es Sd-értékékkel rendelkező hordozórétegének köszönhetően a szerkezetben maradt nedvességet biztonsággal átengedi a kültér felé.

Beépítés

A JUTADREN fóliát az eresszel párhuzamosan, domborulataival felfelé kell fektetni. A következő fóliasávot a folyásiránynak megfelelő átlapolással fektetjük, hogy az ereszig biztosítva legyen a vízelvezetés. Domborulatstruktúrája lépésálló, csúszásmentes, a lefektetett felület esőbiztos.

Alátét tetőfólia minden fémlemez fedésű tetőhöz. Egy rugalmas páraáteresztő és strukturált távtartó. Páraáteresztő alátétfedésből és kasírozott dombornyomott paplanból áll. Biztos védelmet nyújt a korrózió és nedvesség ellen. Bármely fém alapanyagú tető és homlokzatfedő anyaghoz felhasználható.Biztosítja a fém alapanyagú tetőfedésnél a folyamatos légáramlást.Lehetővé teszi a hőtágulást.Elvezeti a nedvességet. Hordozórétegének páraáteresztő képessége /Sd = 0,02 m / , így a szerkezetben maradt nedvességetát tudja engedni a kültér felé.Fektetése az ereszvonallal párhuzamosan a kócpaplannal felfelé történik.A gyártmány nem tartalmaz veszélyes anyagokat.

Kategória: PÁRAÁTERSZTŐ TETŐFÓLIÁK | A közvetlen link.